3							
	MONDAY						
7:00	ARRIVAL SCREENINGS Lobby, 60 min BREAKFAST & METABO-WALK				POOL HOURS		
7.00	Dining Room, 90 min 8am-5:30pm					8am-5:30pm	
			Post-me	al movement snac	ck supports		
				metabolism.			
8:00				T ORIENTATION			
				om 1, 30 min			
		Ori	ientation for n	ew LoseSmart gue			
8:30	CONNECT				GET IN THE		
	Studio, 20 min				Cardio Zone		
	Reconnect with you to start the do	•	•			portance of Zone 2	
	exercises, meditation, light stretch	•	d honoring	cardiov	ascular training f	for longevity health.	
	unplugged space						
9:00	YOGA FOUNDATIO	ONS			MOVEWELL S		
	Studio, 50 min	مالم مرمام			Strength Rooi		
	Connect to your intentions, breatl learning the foundations			Learn essentiar j	J	th movements for everyday	
	learning the journautions			I TY AND BALAN	living	•	
10:00		וט		Room,, 20 min	CL		
	Learn how to perform	mainte	_		flexihility and rea	duce soreness	
	INSPIRED INTENTIONS		BODYWEIGI			SMART CARDIO	
10:30	Classroom 1, 50 min		Strength Roo				
	Set goals for lasting motivation.		his fitness clas		Workout consists of cardio intervals		
				ents transferable			
		,	to hoi	•		, ,	
11:30	REVIEW YOUR INBODY RESULTS						
11.50	Classroom 1, 30 min						
	Understand your InBody results in this informative class.						
12:00	LUNCH & METABO-V	VALK		LOSESMAR	T GROUP HUI	DDLE AND LUNCH &	
	Dining Room, 60 m					ng Kitchen, 60 min	
1:00	RETURN GUEST	LOSES		INING SESSION		PLANNING SESSIONS	
	PLANNING SESSION	_	FOR NEW	,, ,			
	Classroom 2, 50 min		Teaching Kitc	nen, 50 min	<u> </u>	ill meet you in the lobby.	
2:15	FITNESS REDEFIN				AQUA CI		
	Classroom 1, 50 r		, man vamant	Cot an	Pool, 40		
	Learn about the importance of cor	isisterit	movement.	Get an effective workout all while floating in our pool in this fun circuit-style class!			
	CONTAINER GARDENING 101*			DAVIDSON RIVER TRAIL WALK*			
3:15	Garden Greenhouse, 50 min		Lobby, 1 hour 30 min, return at 4:45				
	Learn how to successfully grov			Easy trail walk along a river bed.			
4.45				COVER Studio,		<u> </u>	
4:45	Boost recovery with a full body stretch for tension and sore muscle relief.						
5:30	DINNER & METABO-WALK						
J.30	Dining Room, 60 min						
6:30	DIGESTION & METABOLISM: An evening with Dr. Campanile						
0.30	Lobby, 50 min						
	Insights and health tips from Dr. T						

		TUE	S D A	Y			
			-				
	BREAKFAST & M	ETABO-WALK		POOL HOURS			
7:00	Dining Roor	n, 90 min		8am-5:30pm			
	Post-meal movement snac	k supports metabo	lism.				
8:30		CONNECT Str	ength Room, 20	min			
	Reconnect with you to start the day wi	ith breathing exerci	ises, meditation, lig	tht stretching and honoring unplugged space.			
9:00	PILATES INFUSION			STRENGTH TRAINING!			
	Studio, 50 min		Strength Room, 50 min				
	A Pilates based full body workout that i	incorporates Yoga	Strength training class that prioritizes movements that				
	and bodyweight movements to strengt	hen and lengthen.	matter for functional fitness and activities of daily living.				
10:00			ITY AND BALAN				
		Strength	Room, 20 min				
	Learn how to perform n	_		flexibility and reduce soreness			
10:30	NUTRITION REDEFINED		ONDITIONING	LOSESMART STRENGTH			
	Classroom 1, 50 min	Cardio Zo	ne. 50 min	Strength Room, 50 min			
	Skyterra's core nutrition class. Learn		vhile improving	Strength-based workout for LoseSmart guests.			
	about macronutrients, nutrient	agility, cardiovas	•				
	density & intuitive eating.		focus with fun				
		_	inations and core				
		condit					
11:30			FUNCTION BET	TER			
	Classroom 2, 30 min						
	Our physical therapist	Our physical therapist presents doable ways to feel better. Topics include proven tips, cold					
	laser, dry needling, biofeedback, and more.						
12:00		LUNCH & I	METABO-WALK				
			Room, 60 min				
1:00	SLAM BALL SMACK DO	WN!		INTRO TO PICKLEBALL			
	Strength Room, 30 mi	in	Pickleball Court, 90 min				
	Using only slam balls and wall balls, th	is class will push	Begin with the bo	asics in this beginner or pickleball refresh class.			
	your cardiorespiratory endurance and	strengthen your					
	entire body.						
2:15	CULINARY DEMO*		EASY HIKE: PINK BEDS*				
	Demo Kitchen, 50 mi	n	Lobby, 2:15pm-5:00pm				
	Our chef leads you through the crea	tion of healthy,	This 3.2-mile loop trail meanders alongside creeks through				
	nourishing, delicious, meals an	d snacks.	forests and meadows, providing an excellent introduction to				
			Pisgah National Forest. Elevation gain: 337 feet.				
		Trail difficulty: 4/10 (technical footing).					
3:30	TRX FLEX AND FLOV		DYNAMIC MOVES				
	Strength Room, 40 mi		Studio, 45 min				
	Improve strength, alignment, and f	-		dynamite, full body rebalancing			
	a fun Yoga infused TRX sequ			kout to strengthen and lengthen			
4:30			CE FITNESS				
Studio, 45 min							
	<u> </u>	-		ance, strength, set to fun upbeat music.			
5:30		DINNER + DESSI		WALK			
		Dining I	Room, 60 min				

	WEDNESDAY					
7.00						
7:00	BREAKFAST & METABO-WALK			POOL HOURS		
		Room, 90 min		8am-5:30pm		
	Post-meal movement s					
8:30	CONNECT Strength Room, 20 min					
	Reconnect with you to start the day with breathing exercises, meditation, light stretching and honoring unplugged					
			pace.			
9:00	FLOW WITH INTEN	TION	SKY FIT CHALLENGE			
	Studio, 50 min		Cardio Zone, 50 min			
	Stretch and flow in a dynamic sequer					
	synchronized breath. This balanced		<u> </u>	tional movements during this dynamic		
	you find strength and grace, and ch			class with your "Sky Fit" time and track		
	practice in a kind and play	ful setting.		provements each time you compete.		
40.00		D 4 11) / 1 4 0 D 11 11		en to ALL fitness levels!		
10:00			TY AND BALANCE			
	L	~	Room, 20 min	21.224		
40.00	·	·		xibility and reduce soreness		
10:30	TABATA STRONG!	-	EMOM	LOSESMART FITNESS		
	Strength Room, 50 min	· ·	40 min	Cardio Zone, 50 min		
	High-intensity work in	-		Wildcard Wednesday strength & cardio.		
	short time periods.		erval training that			
11:30	CVVI	takes the impact off your joints.				
11:30	SKYTERRA FREE RESOURCES Classroom 2, 30 min					
11:55	Arm yourself with tools for home, all available for free. WEEKLY GUEST GROUP PHOTO					
11.55	Meet by the		ow Skyterra guests fo	r a group photol		
12:00	I WIEEL BY LITE		METABO-WALK	и длоир рного:		
12.00			oom, 60 min			
1:00	PICKLEBALL DRILLS AI	<u>_</u>	i e e e e e e e e e e e e e e e e e e e	E: CEDAR ROCK MOUNTAIN*		
1.00	Pickleball Courts, 50		Lobby, 1pm-4:30pm			
	Boost your heart rate with pic		This 3.8-mile loop trail summits Cedar Rock Mountain			
	games and lighthearted		for beautiful views of DuPont State Forest. 6/10.			
2:15	SKYTERRA NORWEGI		jer bedatijar i	LOSESMART		
	Cardio Zone, 50 m		CULINARY GROUP			
	Learn how to reverse the effects of		Teaching Kitchen, 50 min			
	energizing & fun HIIT class! Desig	• •	Learn various techniques for cooking!			
3:30	CHAIR YOGA	,,	BACK MOBILITY			
	Studio, 50 min		Strength Room, 30 min			
	A gentle yoga that can be done sit	tting on a chair or		nt, prevent pain, and reduce injury risk.		
	standing on the ground while using	_	,	,, ,		
4:30	MEDITATION & SOUND HEALING					
	Yoga Studio, 50 min					
	Guided practice to help you calm your mind and body.					
5:30	DINNER & METABO-WALK					
	Dining Room, 60 min					
6:30	GAME NIGHT					
		Classroo	om 1, 60 min			

	THURSDAY				
7:00	BREAKFAST & METABO		POOL HOURS		
	Dining Room, 90 mi		8am-5:30pm		
8:30	Fost-medi movement shack suppo		CONNECT		
		Streng	th Room, 20 min		
	· · ·			stretching and honoring unplugged space.	
9:00	LUCK OF THE DRAN Cardio Zone, 50 mi		STRENGTH TRAINING! Strength Room, 50 min		
	Utilizing a deck of cards, this streng			s that prioritizes movements that matter	
	combination of fun and			tness and activities of daily living.	
10:00			ILITY AND BALANCE		
		_	th Room, 20 min	ibility and vadyon navanan	
10:30	YOGA FOR BALANCE		STRENGTH	xibility and reduce soreness LOSESMART STRENGTH	
10.50	Studio, 50 min	_	ol, 50 min	Strength Room (Ryan), 50 min	
	Breath work and balancing	This resistance	-based class will help	Strength class for LoseSmart guests.	
	movements		gth and endurance in		
11:30		<u> </u>	act environment.	TION	
11.30	LOSESMART YOGA BASICS & MEDITATION Studio, 50 min				
	Learn yoga & meditation basics in a safe environment.				
12:00			& METABO-WALK		
1:00	PICKLEBALL DRILLS AN		g Room, 60 min	HIKE: TENNENT MOUNTAIN*	
1.00	Pickleball Courts, 50		Lobby, 1pm-5:30pm		
			This 5.5-mile loop trail summits Black Balsam Knob and Tennent		
	rallying.		Mountain at 6,214 feet. Elevation gain: 850 feet. 8/10.		
2:15	GET IN THE ZONE		SLEEP REDEFINED		
	Cardio Zone, 30 mi This class teaches the importan		Classroom 1, 50 min Gain an understanding of the importance of		
	cardiovascular training for long		sleep in your wellness journey.		
3:30	WALL MOBILITY		DYNAMIC MOVES		
	Strength Room, 30 n		Studio, 45 min		
	Use a flat plane to improve your mo	· · · · ·	A dynamite, full body	rebalancing workout to strengthen and	
4:30	movement, prevent pain and redu		 NCE FITNESS	lengthen.	
			udio, 45 min		
	A low impact dance class that ir	-		ce, strength, set to fun upbeat music.	
5:30	DINNER & METABO-WALK				
6:30			g Room, 60 min L SPIRIT CARDS*		
5.50			obby, 50 min		
	Celebrate the hidd		creatures that inhabit ou	ır world and reveal how	
	we are o	all connected in th	e complex and wondrou	s web of life.	

		F R I	D	AY		
7:00	BREAKFAST & METABO-WALK				POOL HOURS	
	Dining Room, 90 min				8am-5:30pm	
	Post-meal movement snack, su	· ·				
7:15	LOSES	MART SCREENIN		~	30 min	
0.00		LoseSmart guest		screening.		
8:30	CONNECT Strength Room, 20 min					
	Reconnect with you to start the day wit				retching and honoring unplugged space.	
9:00	PILATES INFUSION		los, meanta		PRIMAL STRONG!	
1.00	Studio, 50 min	•			rength Room, 50 min	
	A Pilates based full body workout that	incorporates Yoga	Hig		and unconventional interval class.	
	and bodyweight movements to strengt	hen and lengthen.				
10:00		DAILY MOBILIT	Y AND E	BALANCE		
		Strength F				
	·			nprove flexib	ility and reduce soreness	
10:30	TAI CHI		AKY6!		LOSESMART FITNESS CHALLENGE	
	Studio, 50 min	Strength F	•		Cardio Zone), 50 min	
	Practice a basic Tai Chi form consisting of several moves that target basic	This class is coor number 6 with a go			End the week with a bang! This class incorporates a variety of	
	balance and breath work.	1	ength.	j caraio ana	movements and exercises to celebrate	
	Buildinee and Breath Work.	367	ongui.		your progress over the past week.	
12:00		LUNCH & M	ETABO-	WALK	, , ,	
		Dining Ro	oom, 60 r	nin		
1:00	ARCHERY	PICK	LEBALL		LOSESMART NUTRITION GROUP	
	Lobby, 50 min	Pickleball C			Strategies for Staying on Track	
	Learn the ins and outs of traditional	Perfect your rally			Classroom 2, 50 min Participate in the four-week LS nutrition	
	recurve archery.	even win a poin		gainst an	discussion groups with the dietitian.	
2:15	YOUR HOME PLAN		onent.	Λ.	QUA CHALLENGE!	
2:15	Classroom 1, 50 mir			A	Pool, 40 min	
	This class is an opportunity to review a		Trvad	combination	of exercises for a challenging workout.	
	, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,	, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,	,		AQUA STRETCH	
					Pool, 20 min	
			Utilize tł		perties and gain maximum benefit from this	
3:30	VOGA FOR SELF COMPA	SSION			covery-based workout.	
5.50				Pool, 50 min		
					effectively use the sauna, hot tub	
	cultivate a deep sense of kindness and understanding			and cold water (optional) to aid in recovery.		
	toward yourself.					
4:30		SERENITY		NESS		
	Studio, 50 min					
	Sink into deep, passive stretches held for extended periods to target the connective tissues and promote flexibility.					
5:30	DINNER & METABO-WALK					
	Dining Room, 60 min					

	SATURDAY				
7:00	BREAKFAST & METABO-WALK Dining Room, 90 min Post-meal movement snack, supports metabolism.	S	PARTURE SCREENINGS Screening Room, 60 min Supportunity to re-screen on the InBody.	POOL HOURS 8am-5:30pm	
8:30	CONNECT Strength Room, 20 min Reconnect with you to start the day w breathing exercises, meditation, ligh stretching and honoring unplugged spa	t	COMPOSITION CLARITY Classroom 1, 30 min Understand your InBody screening and the functions, implications and truths in your body composition. Bring your InBody screening to this informational discussion.		
9:10	EMPOWERED ALIGNMENT Studio, 50 min Explore a series of trauma-informed seated an postures designed to help you find heal	_	TRX + INTERVALS Strength Room, 50 min This class combines compound movements to encourage strength while also increasing and promoting mobility.		
10:00	DAILY MOBILITY AND BALANG Strength Room, 20 min Learn how to perform maintenance on body to improve flexibility and reduce sor	your	BREVARD FARMERS MARKET* Lobby, 10 am -11:45 am. Experience the local Farmer's Market in Brevard and enjoy a stroll through quaint, artsy shops.		
10:30	SKYTERRA CIRCUIT Strength Room, 50 min This fitness class is a full-body strength and circuit using "S.K.Y.T.E.R.R.A" as an acror		SERENITY IN STILLNESS: YIN YOGA Studio, 50 min Moving meditation yoga practice that gently stretches connective tissues and provides space for self reflection.		
11:30	RECORD YOUR RESULTS Screening Room, 30min Learn how to navigate the InBody app and record your results to your mobile device.				
12:00	LUNCH & METABO-WALK after your meal Dining Room, 60 min				
1:00	BALANCE + CORE Strength Room, 50 min This fitness class is core based and engages the balance and stability of the entire body				
2:00	TRAIL WALK & BODYWEIGHT BURN Lobby, 50 min Explore the on-campus trails interspersed with bodyweight intervals.				
3:30	HIP MOBILITY Strength Room, 30 min Optimize movement, prevent pain and reduce the risk of injury.				
4:00	EVENING CONNECT & STRETCH Strength Room, 30 min End the day with breathing exercises, meditation and light stretching.				
5:30	DINNER + DESSERT & METABO-WALK Dining Room, 60 min				

	S U N D A Y			
7:00	BREAKFAST & METABO-WALK Dining Room, 90 min Post-meal movement snack, supports metabolism. OPEN SWIM 8am-5:30pm			
8:30	CONNECT Yoga Studio, 20 min Reconnect with you to start the day with breathing exercises, meditation, light stretching and honoring unplugged space.			
9:00	YOGA EXPRESS: ENERGIZING FLOW Yoga Studio, 45 min Join us for a faster paced yoga class focused on building strength & stability.			
10:00	RESTORATIVE YOGA Yoga Studio, 50 min Gentle yoga practice designed to help reset and restore the nervous system. Poses are held for longer periods of time while being completely supported by props so the body and mind are allowed to completely relax and release.			
12:00	LUNCH & METABO-WALK Dining Room, 60 min			
4:00	MEET AND GREET Lobby, 30 min			
4:30	NEW AND RETURNING GUEST ORIENTATION Lobby, 60 min			
5:30	DINNER & METABO-WALK Dining Room, 60 min			

Key:

- **Yellow:** Skyterra Signature class offerings
- **Red:** Private LoseSmart program offerings
- Blue: Aqua class offerings
- Symbols:
 - *: Requires signup (deadlines may apply)
 - !: High intensity class
 - \$: Additional cost